Nokia N9 va fi disponibil si in Romania

Se pare ca Nokia ne favorizeaza si va aduce in viitorul apropiat "primul si ultimul" smartphone Nokia cu sistem de operare MeeGo si in Romania. N9 este primul smartphone de la Nokia cu un hardware mai avansat decat cel pe care Nokia N8 la avut la lansare, un smartphone mai puternic cu un ecran mai mare.

Data oficiala a lansarii in Romania a lui Nokia N9 este inca indisponibila, cert este ca va fi disponibil conform Nokia.com si in tara noastra, insa, suprinzator, va lipsi in tari precum USA, UK, Franta, Germania, Canada s.a. tari care cu siguranta nimeni nu credea ca vor fi excluse de pe lista, cel putin de pe lista din prezent. 

Nokia N9 are un ecran de 3,9 inchi ce ofera o rezolutie maxima de 480 x 854 pixeli, un ecran tactil din sticla rezistenta la zgarieturi de tip Gorilla Glass. Acesta are o camera performanta de 8 megapixeli ce poate sa inregistreze video la rezolutii 720p si captura poze atat cu aspect 4:3 cat si 16:9.

Nokia N9 este disponibil in doua variante de memorie interna, una de 16 GB si alta de 64 GB, ambele versiuni cu 1 GB memorie RAM si procesor ARM Cortex A8 de 1 GHz.

Pretul nu este inca dezvaluit.

Un comentariu:

  1. in romania varianta cu 16 giga e 430E+tva, iar varianta de 64 giga e 480E+tva si se poate face precomanda de pe nokia.ro

    RăspundețiȘtergere