10% reducere pentru aparatele foto compacte FujiFilm


eMAG ofera discount 10% pentru 13 aparate foto compacte ale producatorului FujiFilm. Mai mult decat atat, majoritatea aparatelor carora li se aplica aceasta reducere au si cadouri ce constau in card de memorie, husa si incarcator pentru acumulatori.

Pretul aparatelor compacte variaza intre 319.49 RON si pana la 1.349 RON cu reducerea de 10% aplicata.

Ce recomand din aceasta oferta?

Pentru persoanele care doresc o camera foto de dimensiuni mici care nu o folosesc foarte frecvent si care doresc sa ocupe putin spatiu recomand modelele Fujifilm FinePix AX300, AV200, JX350, JV250, AV250, AV280, JV200 si JX300.

Pentru cei care iubesc fotografia sport si natura, recomand aparatele care au un zoom mare, adica modelele: FinePix S400, HS20 si S3200. Zoom-ul de peste 20X ale acestor camera te ajuta foarte mult sa fotografiezi subiecte la distanta mare, ceea ce te ajuta foarte mult atunci cand vrei sa fotografiezi evenimente sportive (demonstratii aviatice de exemplu).

Pentru cei care doresc o combinatie intre primele doua categorii, dar care vor si performanta recomand modelul F550, dotat cu un senzor CMOS performant. Acest model este capabil sa inregistreze FullHD cu sunet si dispune de un zoon de 15X, ceea ce il face o achizitie perfecta pentru orice fotograf care nu doreste sa investeaza banii intr-un aparat profesional.


Pentru detalii complete ale celor 13 aparate vizitati acest link.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu