20% reducere la televizoarele Samsung

Dacă nu știai încă, eMAG desfășoară de ceva timp o campanie nouă denumită, Crazy Days, pentru toți clienții săi. Prin această campanie, clienții au posibilitatea să își cumpere electronice și electrocasnice la un preț cu mult sub cele practicate în mod normal.

În acest sens, azi și mâine, toți clienții eMAG își pot cumpăra televizoare Samsung LCD și LED la prețuri reduse cu cel puțin 20%. Click aici pentru a vizualiza întrega listă de televizoare Samsung din campanie.

Eu personal aș opta pentru televizorul LCD Samsung 40D503, de 101cm, FullHD pentru că îndeplinește cam toate criteriile pe care eu mi le-aș impune atunci când aș dori să fac o nouă achiziție de televizor, adică: preț accesibil, rezoluție FullHD, diagonala de cel puțin 100 cm (modelul de față are 101 cm), intrare pentru stick-ul de memorie USB, HDMI și bineînțeles formatul 16:9, care este din ce în ce mai des întâlnit în grila de programe ale furnizorilor de televiziune prin cablu sau satelit.

Acest model este ideal pentru o cameră de dimensiuni medii. Dimensiunile televizorului sunt de 967 x 626 x 200 mm fără cu stand, iar fără acesta sunt de 967 x 586 x 107 mm. Ca alte specificații, modelul 40D503 mai prezintă două boxe stereo de 10W fiecare, Dolby Digital Pulse și Digital Plus, SRS TheaterSound și DTS 2.0 pe partea de audio, iar pe partea de video HyperReal Engine și Clear Motion Rate 50. Televizorul are și teletext.

Prețul acestui model este de numi 1489 RON cu TVA și este livrat gratuit oriunde în țară cu o garanție de 2 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu