100 RON reducere pentru rucscul foto LowePro Sligshit 102 AW


Pe partea foto am găsit pentru tine un rucsac foto simplu, ușor și destul de încăpător, perfect pentru ieșirile în oraș și de ce nu la evenimente. Rucsacul amintește puțin de vremurile mai vechi, când elevii purtau rucsac doar pentru un singur umăr, aceeași strategie aplicându-se și pentru rucsacul foto LowePro SlingShot102 AW.

Prețul rucsacului este de 299 RON la care se aplică o reducere de 100 RON dacă aduci sau trimiți prin curier vechea ta geantă sau rucsac foto.  Garanția este de 12 luni, iar transportul este gratuit.

Pentru a intra în posesia acestuia tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii de mai jos.

1. Vino in magazin sau trimite-ne prin curier* in perioada 7 - 31 August 2012 orice geanta veche (geanta foto sau simpla), indiferent de starea ei.

2. In magazin geanta va fi preluata de catre un consultant F64 care va va inscrie pe loc o comanda continand noul tau rucsac Lowepro SlingShot 102 cu reducerea in valoare de 100 lei.

3. Daca ne-ai trimis geanta prin curier, imediat ce aceasta a ajuns la noi veti fi contactat de catre un consulatant F64 care va inscrie pt dvs comanda continand rucsacul Lowepro SlingShot 102 cu reducerea in valoare de 100 lei.

* Gentile vechi le puteti trimite prin curier la adresa Str Bucovina 2B, Sector 3, Bucuresti, 030393, precizand pe colet "Buyback Lowepro" si incluzand in colet si datele dvs de identificare si contact: Nume si prenume, telefon si adresa mail.

Pentru mai multe detalii clic aici.

Rucsacul mai este disponibil și la magazinele YellowStore din București și din țară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu