Cosmote aduce iPhone 5 in oferta de telefoane


Dintre principalii operatori de telecom din România, se pare că primul care se grăbește să aducă iPhone 5 în oferta sa este Cosmote România. Acum eu sper că declarațiile făcute în acest sens de către aceștia ziariștilor de la zf.ro să nu rămână doar vorbe.
 
Ce-i drept, Cosmote nu a făcut referire la prețul pe care va trebui să-l plătească utilizatorul pentru noul dispozitiv Apple. Cert este că, Cosmote va continua să vândă telefoanele decodate. Din zvonurile apărute pe piața din Romania, noul iPhone 5 va fi vândut la prețuri ce încep de la 3300 RON pentru versiunea de 16 GB, 3800 RON pentru cea de 32 GB și 4300 RON pentru cea de 64 GB.
 
Cum probabil știai noul iPhone 5 a fost lansat în urmă cu câteva zile, mai exact pe 12 septembrie, în San Francisco, USA. Noul iPhone 5 are acum un ecran mai mare de 4 inch, noul chip A6 pentru performanță sporită, internet prin Wi-Fi mai rapid, noul sistem de operare iOS 6. Pentru lista completă de diferențe între ultimele 3 versiuni iPhone, Apple ne oferă o pagină specială.

Dacă ești nerăbdător să îți cumperi noul iPhone o vei putea face în scurt timp de la magazinele online din țară, cum ar fi MarketOnline, evoMAG sau eMAG, unele dintre ele oferind posibilitatea chiar de a face deja precomandă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu