Smart TV Philips de 102 cm ieftin – doar 2379RON!

Navigând puțin printre electronicele de pe site-urile noastre, am dat peste o ofertă foarte bună pentru un Smart TV de la Philips 40PFL5007K/12 de 102 cm, care este acum la ofertă la Flanco, cu un discount de 420 RON, preț scăzut de la 2.799 RON la 2.379 RON.

Rapid am luat ca referință și alte site-uri unde am găsit același televizor, dar la prețuri mult mai piperate, diferență de 1000 RON, mai precis la eMAG unde prețul aceluiași televizor este de 3399 RON.

Ca alte detalii, Smart TV-ul Philips de 102 cm cu tehnologie LED, nume de cod 40PFL5007K/12, are rezoluție Full HD, contrast dinamic de 500.000:1, aspectul imaginii este de 16:9, are mai multe ieșiri (4 x HDMI, 1 x ieșire audio digitală, intrare PC, 3 x  USB 2.0, posiblitate conectare jack audio de 3.5 mm, intrare SCART etc.)

Fiind un Smart TV, televizorul se poate conecta prin Wi-Fi la internet pentru a putea reda conținutul multimedia oferit prin intermediul aplicațiilor instalate (YouTube, Facebook, Twitter, etc.).

Ce mi-a plăcut la el este faptul că consumă puțin (51 W) și opțiunea de a controla televizor de la distanță prin intermediul smartphone-ului, fie el cu Android sau iOS (Apple).

Pentru specificațiile complete poți vizita pagina oficială de pe site-ul Philips.

3 comentarii:

  1. eMAG a luat o parte din piata si acum pune preturile mai mari decat concurenta.

    Televizorul asta nu e singurul care are un pret mult mai ridicat decat ce are concurenta!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce setari trebuie facute la acest model pentru a receptiona posturile HD, gen tvr, protv, digisport ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic să suni la furnizorul de cablu și să întrebi dacă aceste posturi sunt incluse în grila de programe standard.

    RăspundețiȘtergere