Netbook ieftin, de ce am ales Sony Vaio SVE1111M1EW

M-am decis! Trec de la desktop la un portabil și da, nu o să fie o tabletă, nici un laptop, ci va fi un netbook Sony Vaio SVE1111M1EW. De ce netbook?
Prima și prima dată, m-am gândit să aibă dimensiuni reduse și să fie ușor, adică principalele caracteristici ale unui notebook sunt dimensiunile reduse. Un al doilea criteriu după care m-am decis să-mi aleg notebook-ul este performanța pe care o oferă în aplicațiile pe care le voi rula pe acesta. Pentru mine foarte important pentru un device cu display este rezoluția acesta, cu cât mai mulți pixeli cu atât mai bine, de acea pentru un notebook o rezoluție de 1366 x 768 este suficientă pentru aplicațiile office, web browsing, multimedia (video, imagini) etc.
Criteriile mele nu se opresc doar aici. Acest netbook va fi folosit pentru prezentări video cu și fără proiector, deci era esențial ca design-ul acestuia să fie plăcut și să exprime profesionalism și calitate. Pentru prezentări folosesc calitatea video cea mai înaltă, adică videouri la rezoluție FullHD 1080p. Cum probabil ști nu orice netbook este capabil să redea conținutul video la această rezoluție fără probleme, întreruperi de imagine sau decalarea sunetului față de imaginea video. Procesorul și placa video integrată, precum și memoria RAM de 4GB este suficientă pentru a face față unei altfel de situații. Era să uit încă un aspect important, pentru prezentările video foarte, foarte importantă este și autonomia acestuia, deci o baterie cu 6 celule este perfectă. Acesta este capabilă să ofere o autonomie destul de ridicată, minim 4 ore în care este destul de solicitat.
Prețul acestuia a fost destul de atractiv, pentru un Sony Vaio, adică numai 2000 RON pentru modelul Sony Vaio SVE1111M1EW. Dacă îl achiziționezi până pe 31 decembrie vei primi cadou internet mobil de la Vodafone timp de 1 an cu limita de trafic de 1 GB/ lună.
Dacă vrei să afli mai multe specificații și detalii o poți face accesând pagina oficială a produsului.
Tu după ce criterii îți alegi/ ai ales netbook-ul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu